peminat aku n aku juga minat mereka

nuffnang

Selasa, Januari 22, 2013

persahabatan johan dan zizan


Assalamualaikum...
hai pembaca-pembaca ku sekalian perasan tak blog cik salju nih berwajah baru, walaupun x secantik blog-blog yang lain tapi cik salju berjaya membuat blog cik salju kosong jer kalau dulu glitter2 jer kan.
Dan insyallah cik salju akan taip tanpa mengringkaskan perkataan kerana cik salju ingin memperkasakan bahasa melayu tanpa bahasa sms.

ok lah hari nih cik salju nak ceritakan pasal persahabatan dunia artis, persahabatan yang mampu membuat hati cik salju tersentuh ialah persahabatan johan dan zizan atau dikenali JOZAN. Mereka nih mula dikenali menerusi racangan astro iaitu raja lawak kemudian mereka sendiri menjadi pengacara untuk raja lawak untuk musim seterusnya. Sehingga kini mereka masih bersahabat. Johan menjadi DJ untuk radio era sementara Zizan pula rancangan televisyen MELODI. Baru-baru nih mereka telah menjadi juara untuk MaharajaLawak Mega. Sememangnya mereka layak menjadi juara,bukan sahaja kerana lawak mereka tetapi nilai persahabatan yang ditunjukan, iaitu Johan sanggup datang walaupun kakinya masih sakit kerana mengalami kecederaan kaki dan terpaksa menjalani perbedahan, dia juga datang kerana ingin mengakhiri persembahannya bersama zizan. Sungguh aku terharu.

ehh Abg Awie lah...Poyo ini semua

Sazali kau baru pulang sudah 2 pagi
kemenangan milik JOZAN
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

yeah silakan diri anda mengomen blog aku nih....jgn malu2 ye...