peminat aku n aku juga minat mereka

nuffnang

Isnin, November 29, 2010

AKU MMG CUKUP BERANI ......he3....percaya x???

hyep n salam....ari nih aku terbaca kat blog en.ben kita....dia ada wat 1 entry yg agak menakutkan iaitu BERANI MATI .....
mula2 kan aku juz baca tajuk la....ingat ke en.ben nih nak ajak g berperang ke per ke kan....so aku pown baca la smpai abis ....rupa2nya ianya sebuah contest...





nih la header en.ben kita.....wow sungguh nice...aku pown x reti nk wat mcm tu....ko leh wat ke???


so aku amat tertarik.....cantik , tertarik ko mmg debommmm*ceh nyanyi plak*





soalan 1st ialah...citer kan latar belakang blog nih....
well aku pown bercerita la.....bkn riak ye...
actually blog nih ditubuhkan kerana aku nih suka sgt menaip....da bowink nk taip kt FB, MS , so aku try la plak kat blog....rupanya mmg best,
aku plak xde diary, so nih la diary aku gak...sbb tu blog ku nama BLOG KU DIARY KU...
selain aku tulis kegiatan aku wat per ke kan, aku selitkan info skit yg aku dpt, so baek share kan...x baik kedekut ilmu nih...so sharing is caring kan....






soalan 2 ialah ....kategori blog
blog nih kira blog personal la....he3...





soalan 3 ialah ....usia blog
actually blog nih rasanya da berusia 1 thn kot...
kdg2 aku nih busy, so terlupa la nk update new entry...
so aku da x busy, aku pown tulis la blk......tlg la sokong niat murni aku nih...he3.....
1st aku wat dulu, aku plak terlupa password la....
ish3....teruk btol la...





soalan 4 .....tujuan wat blog.....
mcm aku kata kata atas td....aku wat blog nih sbb suka menaip, nk uji gak kecekapan menaip tanpa spelling error....selain tu, blog nih tmpt aku luahkan perasaan, tulis kegiatan apa yg aku wat, n apa2 jer yg terlintas di fikiran aku....
aku juga suka baca blog2 owg len....so leh la tukar2 pendapat atau info....
blog nih leh dpt info yg berfaedah juga tau......





soalan 5....apa yg bestnya blog anda...
well apa yg best kat blog aku....sbb nih hasil karya aku tau....ditaip oleh dr aku sndri...bkn senang nk tgk aku tulis nih...he3.....so aku nk share apa yg aku ada atau apa yg aku dpt dgn owg2 len...
even aku nih x la berapa pandai2 wat blog nih...at least dpt lihat gak aku berusaha nk bgnkan blog aku nih....*btol x*






soalan 6 .....sasaran traffic and sehari berapa UV
k la aku nk mengaku dgn sejujurnya....x silap aku, aku nih xde traffic kot kat blog aku, sbb aku xtau apa kegunaanya.....so lps aku da tau...insyallah aku akan letak.....sasaran UV tu maybe dlm beratus2 la owg...so aku kena la giat lg berusaha update blog aku nih kan....







so korang tlg la sokong aku nih tlg la beri tunjuk ajar...
sbb aku kan budak baru bljr kat blog....
terima kasih....
adios.....

21 ulasan:

  1. saya pun berani mati....jom singgah blog saya...boleh kita berkenalan..

    BalasPadam
  2. mmg berani!!! jom jln2 kt blog sy

    BalasPadam
  3. @Matika Love:yeah kita sama2 berani mati....hhahhaha....saya da try g blog awk tp xleh pown....nape ekkk???

    BalasPadam
  4. hishyamuddin : yeah saya pown sokong kamu.....he3....

    BalasPadam
  5. ibu wafiq : thanx ye.....

    BalasPadam
  6. cik kamoo : yeah saya da g jln2 kat blog awk, siap wat catwalk lg gitu....he3....

    BalasPadam
  7. jom kita sama2 berbangga dengan blog kite. anggap mcm baby kita... ehehehe i bangga u.. blog awak ok, tp jgn byk widget sgt tau. komputer xcanggih / keadaan tenet yg slow akan menyebabkan blog awak lambat load. then org tekan pangkah terus kalau lama sgt nak load... hehe, jgn kecik ati ye. komen membina ni.. heheh

    singgah le kt blog sy. if ada komen sila la komen..kutuk2 jgn. i kecik ati nanti ;p

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  8. yeah berani mati ni....all the best yerp

    BalasPadam
  9. yeahh!!berani mati tu bagus:)
    toksah2 kesah ape org nak kate.yg penting blog kite best.hehe

    BalasPadam
  10. kimicnol :yeah thanx ye sbb sudi singgah kat blog saya nih...da add blom...he3....

    BalasPadam
  11. kaynisa :yea saya bangga dgn blog saya.....he3..thanx ye dear sbb bg komen tu, actually saya pown rimas gak dgn widget slmt dtg tu...nk padam tp lupa la....cari x jumpa....he3...

    BalasPadam
  12. efa : he3..i try my best...thanx yeah....

    BalasPadam
  13. nazirul : yeah saya mmg x peduli apa owg kata janji hapie...thanx ye awk...

    BalasPadam
  14. sy pn da follow blog awak.. hehe

    BalasPadam
  15. jue, sila lihat entry sy yg ni. mungkin buat awk happy. ;p

    http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/orang-yang-ke-60-ialah.html

    BalasPadam
  16. singgah... berani mati betul eh awak? :D jom ke blog pu3 and joint birthday giveaway pu3 jom?..

    BalasPadam

yeah silakan diri anda mengomen blog aku nih....jgn malu2 ye...