peminat aku n aku juga minat mereka

nuffnang

Sabtu, November 19, 2011

gambar mat luthfi masa sekolah

hye pembaca2 ku....arghhh rindu kamu la....iye kamu lah

ok ari nih nk tunjuk gmbr mat luthfi.....knal x mat luthfi..ala yg suka wat vlog tu
aku peminat setia dia ok....
dia nih mmg berbakat wat vlog...ada jer idea yg bernas
kdg2 apa yg disampaikan mmg berkesan dan dpt beri pengajaran

aku mmg berulang kali tgk vlog dia, smpai hafal la...
n tiap kali on9 mesti cari matluthfi channel

ehh pjg plak membebel aku nih...actually kan matlutfhi nih junior aku...masa sekolah menengah....aku form 3 dia form 1....so beza 2 thn....ops kantoikan umur sndri...xpelah
patut la aku cam biasa jer tgk dia....so try gak cari....cari2 dpt gak pic dye masa form 1 ke 2 ntah
yg leh ingat dia sbb muka dia nmpk cam sweet,muka innocent giller la...n muka dia putih melepak cam budak cina jer ...ehh mmg la sbb nenek dia cina n masuk islam....
dia prnh jd ketua klas, masuk kelab bahasa arab n ahli kelab kooperasi....lps form 5 aku da x jumpa dia da sbb dia da pindah sekolah maybe dia dpt keputusan yg bagus...ye la klu kan la leh bljr smpai australia nun jauh sana....

teringin nk jumpa blk matluthfi nih ....ehh klu matluthfi baca nih, klu blk malaysia roger2 la....
ehh mcm la dia knal aku kan....aku nih xde la popular pown....




*sowy la pic kabur sbb aku snap guna camera fon*

4 ulasan:

  1. ahaha..comel nye !!:)

    BalasPadam
  2. menjenguk bolg anda sila singgah http://bluepink1829.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Macam IP MAN tok guru Bruce Lee huhu...

    BalasPadam

yeah silakan diri anda mengomen blog aku nih....jgn malu2 ye...