peminat aku n aku juga minat mereka

nuffnang

Ahad, Mac 13, 2011

cerekarama berkalang noda hari sabtu smlm....

hye sume...ni hao ma? faham x....klu x faham cer try cari uncle or amoi2 cina kat sebelah umah, klu xde sbelah umah cari kat market ke per kan....


k la ari nih nk citer ttg aku tgk cerekarama smlm...
cerita die menarik amt sesuai ditonton oleh family...perolehi iktibar ye disitu...

antara pelakon yg melakon kan cerita ini ialah fasha sandha sebagai karina




roy azman sebagai azrai memerangkap husband karina dlm citer nih...




sinopsis cerita ini dr segi penglihatan aku ye....sowy klu tersalah plak...eden kan baru diploma klu salah master/PHD tlg tunjukkan...he3..
k la mcm nih citer die....cer citer3*hantu kak limah dialog*

karina adalah isteri kepada azrai, azrai seorg suami yg amat sibuk yg x prnh stay kat umah hari2..ada jer die kena outstation...diorg berdua nih memiliki sepasang ank means lelaki dan perempuan la...

suatu hari karina ada perjumpaan dgn kwn dia, n dia tgh tunggu kwn dia kat restoran or cafe not sure la...tetiba ada seorg mamat nih dtg n menyapa lah karina nih, nama dia jay...so tunggu punya tunggu rupanya kwn karina nih xleh dtg tp dek syok dok berbual dgn jay nih sbb pandai amik hati pompuan. pompuan kan suka lelaki yg kelakar..

so blk umah pown dok terbyg2 jay tu ajak die kuar la...akibat dr kesunyian ditinggalkan suami selalu karina mengambil keputusan utk kuar dgn jay semakin hari semakin rapat n siap panggil syg2 lg...mula la karina nih nk minta cerai la n nk tinggalkan anak2 dia....

rupa2nya jay nih gigolo dia hanya mencari pompuan yg da bersuami utk kikis harta n ugut akan sebarkan gambar seks diorg...ish3...rupanya jay nih pown da ada bini....rupa2nya dia wat mcm nih sbb bini dia nih boros sbb tu dia wat mcm tu...


hal nih akhirnya terbongkar gak suami karina nih azrai, da pown tau yg isteri dia nih curang, ada lelaki lain...dia telah menjatuhkan talak 3 trus kat karina , hah amik ko....pastu karina kena tahan dok berapa hari akhirnya dilepaskan , lps kuar dia jd mcm gila skit sbb da kena cerai n xde tempat nk tuju, family pown xmo amik dia krn menyebabkan ayah karina meninggal dunia terkejut dgn penceraian karina....mak dia plak sakit...

so merayau2 la karina nih cari bekas suami n anak2 dia....smpaikan dia menjadi pengemis....kecian....last kali dia maybe mati kot sbb kena langgar kereta n yg langgar dia tu adalah JAY...


cian giller kat anak2 dia n owg gaji serta parent..
p/s: fikirkan family dulu sblom wat
fikirkan risiko
sang suami jgn terlampau sibuk nnt family berantakan...
ibubapa kena amik tahu gak hal ank2...

sekian.....



1 ulasan:

  1. awak, saya copy sinopis awak ni boleh tak?

    BalasPadam

yeah silakan diri anda mengomen blog aku nih....jgn malu2 ye...